Monday, April 1, 2013

~Walnut Butterscotch Cake @ Kek Butterscotch dengan kacang walnut~

Assalamualaikum
& Salam Sejahtera
~~~~~
Salam isnin semua...pembukaan minggu dengan update cake baru...oleh kerana minggu lepas sangat malas nak on laptop, so hari ni baru la baru nak update aktiviti last week...kek ni dah lame nak try...tengok k.ita(masam manis), Evelyn dan beberapa blogger yang buat, nampak berselera je nak try..."sedap kot rasenye",monolog dalam hati...ok, fine minggu ni nak try gak buat...check bahan-bahan, semua dah ade kat dapur...tunggu ape lagi, buat jela...kalau ade masa lapang nanti, saya update resepi...kalau rajin, boleh check kat tepi blog saya ni ade beberapa nama blogger yang sangat rajin update resipi...boleh try ye...or kalau nak tempah, boleh pm saya...



Walnut Butterscotch cake

Kat atas dan dalam kek ni ade kacang walnut yang dah dibakar rangup dan sedap. Kek ni sesuai untuk kek harijadi dan juga hantaran. Berat kek 1kg++ untuk kek saiz 8".Kalau anda berminat, boleh pm saya di 013-4142692/ nurfarisa170588@Gmail.com...

~Thank You~Smile~

No comments:

Post a Comment